Klant: Flevo Jachtbouw B.V. Jaar: 2021 Onze werkzaamheden: Website,

De werf voor luxe motor- en zeiljachten.

Flevo Jachtbouw B.V. is gespecialiseerd in de bouw van luxe motor- en zeiljachten van maximaal 30m in lengte. De relatie tussen House of Ambition BV en Flevo Jachtbouw B.V. voert ver terug. Al in 2002 is de eerste website gelanceerd, die sterk naar voren kwam in de zoekmachines op een moment dat SEO voor de meeste websites nog niet actief werd toegepast.

Op dat moment bouwde Flevo Jachtbouw voornamelijk kleine plezier jachten van 8 tot 12m en hadden ze 1 of 2 grotere zeiljachten van zo’n 15 – 20 meter in productie. Flevo Jachtbouw is gespecialiseerd in aluminium bouw en levert laswerk op het hoogste niveau. Alles ademt vakmanschap. Door de website werd Flevo Jachtbouw goed gevonden en samen met de kwaliteit van hun schepen, kon het bedrijf uitgroeien tot het bedrijf dat het nu. Inmiddels is de 5e generatie website in de lucht.

Wat doet

Flevo jachtbouw

Binnen Flevo Jachtbouw is behoefte aan het overbrengen van een verhaal van kwaliteit en vakmanschap. Wat doet Flevo Jachtbouw? Wat kunnen ze voor hun doelgroep betekenen? Waaruit blijkt hen expertise? D.m.v. een uitgekiende structuur en bijbehorende content, hebben we een website kunnen maken, die het verhaal perfect communiceert richting de doelgroep van Flevo Jachtbouw. Dus niet alleen maar gelikte plaatjes, maar ook een kijkje in de keuken, hoe een schip gemaakt wordt. Hiermee wordt het vakmanschap in beeld gebracht en schept de website vertrouwen en dat brengt prospects in contact met Flevo Jachtbouw.

House of Ambition is altijd een sparringpartner geweest voor Flevo Jachtbouw. In de 20 jaar dat er een samenwerking is, zijn er al de nodige crisissen voorbij gekomen. Dergelijke cycli hebben een flinke impact op de besteding voor luxe goederen zoals dergelijke luxe jachten. Gelukkig heeft de website altijd kunnen voorzien in een constante stroom aanvragen en contacten, zodat er een stabiele orderportefeuille is.


Herkenbare

Huisstijl

In het begin had Flevo Jachtbouw een eenvoudige huisstijl Een gestileerd zeilschip met de tekst Flevo Jachtbouw. Naarmate de website een luxer publiek aansprak, hebben we een redesign van het logo en huisstijl kleuren gedaan. De letter F en J hebben in elkaar geschoven zodat er een mooi embleem ontstaat. Qua kleuren is er gekozen voor ‘beige, donkerblauw, en wit’. Deze combinatie van kleuren geven een luxe uitstraling en passen goed bij jachtbouw in het algemeen. Ook is er flink geïnvesteerd in het maken van professionele foto’s van zowel interieur en exterieur van een aantal jachten. Deze foto’s geven extra cachet aan documentatie en de website. Naast professionele foto’s laat de website ook meer ruwbouw foto’s zien, om het vakmanschap over te brengen op de bezoeker.

Bijpassende

Website

Voor de website is goed gekeken hoe het authentieke verhaal overgebracht kan worden, maar daarnaast mensen ook zien dat ze met een professionele jachtwerf te maken hebben, die luxe schepen bouwt, voor een exclusief segment. Daarnaast is het ook wenselijk dat de website voldoet aan de huisstijl en dat de website snel laadt, goed gevonden wordt en werkt op pc’s en mobiele apparaten. De website is snel en wordt nog altijd goed gevonden in de bekende zoekmachines.


Gebruikte technieken

Bij dit project

MySQL

PHP

Sendgrid