Klant: CrossFit Bink 36 Jaar: 2018 Onze werkzaamheden: Webdesign, Backend Development,

Hoe laat je 700 leden zich inschrijven op verschillende lessen

Crossfit is ondertussen flink gevestigd in Nederland. Het uit Californië overgewaaide concept slaat aan bij het Nederlandse publiek. De mensen van Crossfit Bink 36 waren een van de eerste ondernemers die dit concept naar Nederland haalden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de regio Den Haag en daarbuiten. Na verloop van tijd bleek dat hun online presence niet dezelfde kwaliteit uitstraalde als de fysieke box.

Challenge accepted.

Samenwerking

Ontwikkeling

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever heeft ons team de situatie in kaart gebracht en een nieuwe website ontwikkeld. De ambitie van de opdrachtgever was het bereiken van inwoners van de regio Den Haag die fitter willen worden. Op de website werd de nadruk gelegd op het aanvragen van een gratis proefles; de ervaring leerde namelijk dat als men eenmaal een proefles had gedaan, zij ook vaak lid werden. Het aantal leads dat binnenkwam, vrijwel direct na de lancering van de website, overtrof alle verwachtingen.


Doorontwikkeling

Efficiëntieslag

Na verloop van tijd is de website verder uitgebreid, om ook binnen de bedrijfsvoering een efficiëntieslag te slaan. Veel administratieve taken die eerst handmatig in Excel bestandjes werden gedaan, zijn nu volledige geautomatiseerd met een aantal slimme modules op de website. Zo is het mogelijk voor ieder lid om in te loggen op hun persoonlijke account, zich in te schrijven voor een workout en hun persoonlijke rooster in te zien.

Doorgroeien

Blijven werken

Onze gezamenlijke inspanningen hebben ervoor gezorgd dat het aantal leden binnen een jaar na de lancering van de website is verdubbeld. En deze groei zet door. Zelfs in tijden van Corona hebben we actief kunnen werken aan het verbeteren van het interne proces. House of Ambition blijft nauw betrokken met deze partner, zodat ook in de toekomst de ambities waargemaakt kunnen worden.


Gebruikte technieken

Bij dit project

SendGrid

PHP

MySQL